Diumenges de cinema en família

Gairebé 5.000 alumnes de prop de 50 escoles i instituts de Barcelona participaran aquest mes en la nova edició del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants per treballar com la cura i el respecte de la diferència milloren la convivència i construeixen una societat més rica i plural.

El cicle de cinema, que té com a objectiu potenciar la reflexió sobre els drets i deures individuals i col·lectius dels infants a partir del treball al voltant d’una selecció de pel·lícules, es dedica enguany al dret a la diferència, sota el títol “A Barcelona convivim en la diversitat”.

Engegat el dilluns 5 de novembre amb la presència de 350 alumnes de diferents centres educatius de Barcelona, es podran gaudir d’un total de 22 sessions als Cinemes Girona. Així mateix, i com cada any des del 2009, el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants s’obre a totes les famílies de la ciutat convidant-les a participar en una proposta que combina lleure, diàleg i aprenentatge.

Les pel·lícules programades per gaudir del cinema en família són El bosc de Haquivaqui (recomanada a partir de 4 anys), aquest diumenge dia 11 i el 25 de novembre, i Jacob el llop, els dies 18 de novembre i 2 de desembre, a les 11 h als Cinemes Girona.

Les sessions són gratuïtes i la reserva de places es pot realitzar a través del web del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants.