Jornada InfantLab: Laboratori d’idees per a la participació dels infants i adolescents

 

La jornada InfantLab: Laboratori d’idees per a la participació s’adreça prioritàriament als infants i adolescents de la ciutat, als/a les professionals i a les entitats que treballen amb infants i adolescents, i se celebra el dia 20 de novembre, que és el Dia Universal dels Drets de l’Infant, una data que commemora que el 20 de novembre de 1989 l’Assemblea de les Nacions Unides va aprovar la Convenció sobre els Drets de l’Infant.

Els infants i adolescents són subjectes de ple dret, són ciutadans i ciutadanes. Per això, l’Ajuntament ha de conèixer les seves opinions i els seus interessos, i els ha de tenir en compte en espais de decisió. D’aquesta manera, la ciutat millorarà amb la participació dels infants i adolescents.

Aquesta jornada vol posar en valor l’opinió dels infants i adolescents en la definició de com s’ha de ser la seva pròpia participació.

 

Comptarem amb la participació del youtuber Outconsumer-Roc Massaguer, que ens parlarà sobre la participació dels infants i adolescents. La conducció de la jornada anirà a càrrec de Rikki Arjuna i Jan Garrido, del grup Xiula.  Al tancament de la jornada es presentarà en directe la cançó “PartyCipem”, del grup Xiula amb la participació de tot el públic assistent.

Al finalitzar la jornada hi haurà un Photocall amb Outconsumer-Roc Massaguer i grup Xiula.

La  jornada tindrà lloc al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (auditori), al carrer del Dr. Aiguader, 88 de Barcelona de 16.30 h a les 19.15 h.

La inscripció és gratuïta. Per inscriure’t clica aquí.