Un tastet de “Moviment Conscient”

Tornant de la Setmana Santa vam començar una nova activitat adreçada als pares i mares. Es tracta de “Moviment Conscient”, una proposta de la mà d’Ina Dunkel, professional amb més de 20 anys d’experiència organitzant i facilitant dinàmiques grupals en aquest camp.

La idea ha estat apropar-nos a una altra tècnica per gestionar i prendre consciència del nostre estat intern, i com des d’aquest ens dirigim al nostre entorn (amb la família, la parella, els fills/es…). Apostem en aquesta línia per continuar treballant en la prevenció obtenint més consciencia de les nostres emocions, de com les sostenim, de com les afrontem i com les movem en el nostre dia a dia.

Les primeres impressions de com van marxar alguns participants del primer dia han estat: reconfortada; en sintonia; em quedo al grup, relaxada, distesa, confortable, positiva, sensació que guanyo temps!, presència, en pau, acompanyada. Rebre aquest feedback, ens fa tenir ganes de continuar apostant per activitats com aquestes!

T’agradaria viure-ho, et vols donar el temps per permetre’t cuidar i provar una nova experiència de com adquirir eines per gestionar les teves tensions, emocions o sensacions internes amb la finalitat de millorar la relació amb tu i amb els teus?

Apunta’t al segon grup!! Ens pots enviar un correu a saif@bcn.cat