Barcelona Cultura

Actualitat

Notícies


Segell de David Bowie

David Bowie, els segells de l’espai

Des del 25 de maig fins al 25 de setembre d’aquest any teniu l’oportunitat de visitar l’exposició homenatge a David Bowie al Museu del Disseny de Barcelona, s’anomena David Bowie is. Després de la mort de l’artista el gener del 2016, l’exposició repassa la brillant trajectòria d’un mite del segle XX.

1-6 de 48 ARTICLES Tornar
Barcelona i el correu. Una passejada per la història postal i filatèlica.

Nit dels Museus 2017. La nit de Barcelona i el correu

Per segon any consecutiu tornem a participar en la 10a edició de la Nit dels Museus, organitzada per l’Institut de Cultura de Barcelona.

30 heller Vista del castell de Hradcany, Col·lecció filatèlica Ramon Marull

La Fira Modernista recupera la figura de Josep Puig i Cadafalch

La Fira Modernista de Barcelona celebra aquest any la seva tretzena edició. Com cada any, l’associació CorEixample ha previst que els dies 27, 28 i 29 l’Eixample de Barcelona revisqui l’esperit modernista a través de...

Free & Equal – LGBT

L’Administració Postal de les Nacions Unides (UNPA) ha informat de l’emissió de sis segells postals que promouen la igualtat per a les persones lesbianes, homosexuals, bisexuals i transsexuals.

Els segells de l’univers Mussett

Animated Posts Stamps ha injectat vida en els tradicionals segells en paper per construir un univers propi d’allò més atractiu.

La col·lecció de segells del Pavelló de la República

La Col·lecció Marull és una col·lecció filatèlica formada per 65.237 segells, digitalitzada i consultable en línia a través d’aquest web. Ara bé, sense sortir físicament de Barcelona, trobem un altre fons dedicat a la temàtica...

De la carretera al Museu. Swiss Post jubila l’última motocicleta de gasolina.

Swiss Post, la companyia de correu postal suïssa, comença el 2017 desfent-se de l’última motocicleta de gasolina. El nou parc de vehicles de repartiment elèctrics són un exemple de sostenibilitat i respecte al medi ambient.

Older Entries »