Qui som

El Departament de promoció de la gent gran de l’Ajuntament de Barcelona és el responsable de promoure l’envelliment actiu i el reconeixement de les persones grans de la ciutat i contemplar en totes les seves actuacions la diversitat d’envelliments existent. Depèn de la Direcció d’Infància, joventut i gent gran , i de la segona tinença d’alcaldia, concretament de l’Àrea de Drets Socials . 

Segons dades de l’Ajuntament de Barcelona, el nombre de persones grans que utilitzen internet és el doble que fa deu anys. Ens n’hem de felicitar: les noves tecnologies són cosa de tots, tinguem l’edat que tinguem.

L’envelliment actiu i saludable implica un treball constant, a fi de gaudir de la millor qualitat de vida. Implica fer esport i cuidar la salut, però també vol dir que la gent gran participi de la vida social i de les coses que li afecten directament. Així mateix, es fa necessària una atenció més gran cap a un col·lectiu que mereix tot el reconeixement per part de la societat.

Benvinguts al web de la Gent Gran de Barcelona. En aquest web trobareu informació per participar en les decisions que afecten la gent gran de la ciutat; activitats per a tots els gustos; llocs on es pot fer esport, aprendre informàtica, o viatjar amb altra gent gran; serveis municipals com la Targeta Rosa, les ajudes a domicili, etcètera. En definitiva, informació útil per envellir de manera autònoma i digna. Per envellir com cal.