Caminada a Sant Martí de Provençals

Enrere

Esports. La primera caminada de l’any de Barnatresc arriba el 21 de gener.

Amb sortida i arribada a la plaça de les Glòries, la Caminada a Sant Martí de Provençals té un recorregut de 13,4 quilòmetres i passa per llocs com les platges de Barcelona, l’Hospital de Sant Pau o la Sagrada Família.

L’activitat forma part del calendari de caminades gratuïtes de Barnatresc, que dona l’oportunitat de fer salut i conèixer a fons la ciutat de Barcelona tot caminant. Per participar en qualsevol de les caminades, només cal tenir el carnet de Barnatresc, que és totalment gratuït. El carnet és un instrument per facilitar la participació a les caminades i simplificar el registre informàtic de les participacions. S’ha establert un nou sistema de participació, segons el qual hi ha un equip de voluntaris a la sortida per prendre les dades a les persones que no tenen el carnet perquè és el primer cop que participen en aquesta activitat o perquè l’han perdut o se l’han deixat a casa.

Podeu consultar tota la informació de la caminada en aquest enllaç.

Horaris


Lloc de sortida i arribada: Pl. Glòries, al costat del Museu del Disseny (Metro L-1 Glòries)
Hora sortida: de les 9:00 a les 9:30 h.
Hora límit d'arribada: 13:00 h.
Distancia aproximada: 13,400 km. aprox.
Durada aproximada: 4 h.
Avituallament i control de pas: Sant Martí de Provençals (de 10:00 a 11:30 h).

Itinerari: Pl. de les Glòries Catalanes, c. Àlaba, c. Frederic Mompou, parc dels Ponts, pg. Marítim de la Nova Icària, pg. Marítim de Bogatell, platja de la Nova Marbella, c. Selva de Mar, pl. Ramon Calsina (1), c. Selva de Mar (2), Gran Via Corts Catalanes, c. Agricultura, Sant Martí de Provençals (control i avituallament) (3), parc de Sant Martí (4), c. Menorca, ronda Sant Martí, pont Bac de Roda (5), c. Clot, c. Mallorca, c. Rogent, pl. Sant Josep de Calassanç, c. Sant Quintí, c. Sant Antoni Maria Claret, Hospital de Sant Pau, av. Gaudí, c. Provença, Sagrada Família, c. Sicília, ptg. Gaiolà (6), c. Nàpols, av. Diagonal, c. Sicília, c. Consell de Cent, Av. Diagonal i pl. de les Glòries Catalanes.

Diferents carrers de Sant Martí de Provençals

Adreça:
Pl Porxos, 0
Districte:
Sant Martí
Barri:
Sant Martí de Provençals
Codi postal:
08020
Població:
Barcelona

Restaurants

Restaurant Xinès Gran Mundo

G.V. Corts Catalanes 1039

933071712

Bar Restaurant La Cala

G.V. Corts Catalanes 1028

933086581

Restaurant Asador de Ariza

G.V. Corts Catalanes 1075

933148519

Restaurant Telepizza *Rbla Guipuscoa

Rbla Guipúscoa 55

932662772

On
Diferents carrers de Sant Martí de Provençals
Quan
21/01/2018

M'agrada 46