Actualitat

Notícies

Acaben les obres del parc de les Glòries i la Meridiana

02/04/2019 - Glòries Barcelona

El 6 d’abril finalitzen les obres de la primera fase del parc de les Glòries i de la renovada avinguda Meridiana, entre els carrers Independència i Mallorca. Coincidint amb el final dels treballs, aquests espais quedaran oberts a la ciutadania.

Com moure's per Glòries

Túnels viaris.

Actualment s’estan executant les obres de construcció dels túnels viaris entre el carrer Castillejos i la Rambla del Poblenou.

Transport públic i vianants

Els accessos a les estacions i parades de Metro, Bus i Tram estan senyalitzats en tot moment. La finalització de les obres de la primera fase del parc de les Glòries permet obrir nous camins per circular-hi a peu.

Vianants i transport públic. Octubre 2019

ampliar

Vehicles

Una nova fase en les obres de construcció del túnel comporta una reordenació dels carrils de circulació de vehicles a la plaça, especialment en sentit d’entrada a la ciutat.

Vehicles. Octubre 2019

ampliar

Bicicletes

Els carrils bici estan afectats en ambdós sentits per les obres. S’han habilitat itineraris alternatius senyalitzats que permeten creuar la plaça tant en direcció Llobregat-Besòs com en direcció mar-muntanya.

Bicicletes. Octubre 2019

ampliar

Fases del projecte

1

Enderroc de l’anella viària

Durant l’any 2014 es va enderrocar l’anella viària que ocupava gairebé la pràctica totalitat de l’antiga plaça de les Glòries. Aquests treballs es van realitzar primer al costat mar i, després, al costat muntanya.

Llegir més

2

Urbanització provisional

Un cop enderrocat el tambor de Glòries, els treballs es van dedicar, entre finals del 2014 i principis de 2015, a realitzar una urbanització provisional dels terrenys que no estaven afectats per les obres.

Llegir més

3

Nou parc de les Glòries

El 6 d’abril de 2019 s’obria a la ciutadania la primera part del parc de les Glòries, amb la Gran Clariana com a protagonista. És el primer tastet del que serà el nou gran pulmó verd de Barcelona.

Llegir més

4

Túnels viaris

Fase actual

Actualment s’estan executant les obres de construcció dels túnels viaris entre el carrer Castillejos i la Rambla del Poblenou.

Llegir més