Comença la demolició de les cobertes dels passos inferiors de Ciutat de Granada i Los Castillejos

Els treballs suposaran talls de circulació de vianants i un tall de trànsit en el carrer de Los Castillejos.

04/07/2014

Pas de vianants del carrer de Ciutat de Granada

El dies 5 i 6 de juliol es produiran talls de circulació del pas inferior de vianants del carrer de la Ciutat de Granada des de les 8 hores de dissabte 5 de juliol fins a les 20 hores del diumenge 6 per tal d’efectuar els treballs de demolició de la coberta de la infraestructura.

De la mateixa manera, diumenge 6 de juliol de 7 a 24 hores, per tal de poder iniciar els treballs de demolició de la coberta del pas inferior del carrer de los Castillejos, es portarà a terme el tall del pas desviant els vianants per itineraris alternatius.

Aquests treballs també suposaran el tall de la circulació de trànsit d’aquest tram de Castillejos. Els vehicles seran desviats pel lateral muntanya de la Gran Via de las Corts Catalanes i, en cas de que sigui necessari, es desviarà el trànsit des de l’avinguda Diagonal.

A més, el proper dimarts dia 8 de juliol de 2014, de 8 a 20 hores s'ocuparà el carril dret del pas inferior i dijous 10 en el mateix tram horari s'ocuparà el carril esquerre del pas inferior per enllestir els treballs al carrer de Los Castillejos.

D'altra banda, a partir del dia 14 de juliol i fins el dia 3 d’agost es tallarà el lateral muntanya de la Gran Via, sentit entrada a la ciutat, entre els carrers Cartagena i Castillejos, fet que obligarà a desviar els vehicles i els busos de les línies H12 i L7. A més, hi haurà restriccions en el trànsit d’entrada i de sortida de la ciutat per la Gran Via que quedarà limitat puntualment a dos carrils de circulació per sentit.

Així, els treballs d’urbanització de la terciana del costat muntanya de Gran Via entre els carrers Llacuna i Bilbao s’iniciaran el 13 de juliol. Es treballarà en horari vall de 10:00h a 19:00h, ocupant el carril lent del sentit entrada a Barcelona de Gran Via Corts Catalanes mantenint dos carrils de circulació.

L’objectiu és que a finals de setembre estigui totalment completada tota la fase 2 (demolició) de les obres d’enderroc de l’anella viaria de la Plaça de les Glòries, començant la fase d’urbanització provisional.

Més informació:

Afectacions per l’enderroc del viaducte de la plaça de les Glòries

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari








He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries