Disseny i tecnologia es troben a les Glòries

L'edifici del Disseny Hub Barcelona és la seu de la 10a edició de la Barcelona Design Week.

10/06/2015

Barcelona Design Week

Fins al 14 de juny s'han programat més de 70 activitats, entre conferències, exposicions, tallers i activitats de treball en xarxa. Un dels temes centrals d’aquesta edició serà el paper del disseny en les empreses tecnològiques de primer nivell. A més, amb motiu de la desena edició, el saló ha convidat 10 seus d’altres setmanes del disseny de tot el món.

Entre altres iniciatives destaca una exposició d’homenatge a Massimo Vignelli, una de les figures més influents del disseny dels últims 50 anys. També, per primera vegada, es duen a terme l’OFF BDW, que inclou més de 30 activitats multidisciplinars organitzades per entitats, empreses i establiments de la ciutat; el Food Design Event, o l’Ecodesign Day.

Una de les activitats per apropar el disseny a la ciutadania és el Design Circuit Poblenou. Els participants d’aquests itineraris tenen l’oportunitat d’endinsar-se en els estudis d’alguns dels dissenyadors i arquitectes del barri, com el Salasstudio i el 4-id, per descobrir el potencial creatiu de la ciutat.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries