El nou Mercat dels Encants obrirà el 25 de setembre

27/07/2013

El darrer dia de mercat a l'emplaçament actual serà el 21 de setembre. A partir d'aquest moment, botigues i parades es traslladaran al nou equipament.

Un cop valorada l'evolució de les feines de millora i arranjament del nou edifici, l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) ha decidit que la millor data d'obertura és el 25 de setembre. El mercat actual tancarà les seves portes el dissabte 21, perquè paradistes i botiguers puguin fer el trasllat.

El nou Mercat dels Encants està situat a la cruïlla de l'avinguda Meridiana amb el carrer Castillejos, a l'Eixample de Barcelona, i té una superfície total de 33.306m2. L'edifici vol conservar la sensació de compra a l'aire lliure, tot i que l'activitat es realitzarà sota aixopluc i protegida del sol. Això serà gràcies a una coberta de gran alçada i absència de parets exteriors.

El nou mercat comptarà amb 247 establiments, un aparcament amb prop de 300 places, ampliarà la seva oferta, especialment en restauració, amb bars i un restaurant. Els paradistes i botiguers disposaran de nous magatzems i d'una zona de càrrega i descàrrega.

Enllaços relacionats:

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries