Fer esport, també a la plaça de Les Glòries

13/01/2016

glories7-1024x768

La guingueta, situada a l'avinguda Diagonal amb carrer de Cartagena, ofereix serveis de dinamització d'activitats i de cessió de material esportiu.

La plaça des les Glòries hi ha de tot i més per practicar esport sense excuses: compta amb una zona de gimnàstica per exercitar el cos; una àrea habilitada amb camps de petanca; cistelles de bàsquet; una àrea destinada a esports i màquines per a la gent gran; un espai destinat a poder patinar lliurement; instal·lacions de tennis taula i taules de futtoc; dues pistes de voleibol i un circuit d’atletisme amb una anella de 200 metres i una zona amb taulells d’escacs.I ara, a més a més, s’ha instal·lat una guingueta, a la confluència de l’avinguda Diagonal amb el carrer Cartagena, que s’encarregarà de dinamitzar l’activitat esportiva que es fa a la zona i de cedir el material esportiu pertinent per a desenvolupar les activitats.

Així, si voleu jugar a futbol, voleibol o qualsevol altre dels esports que es poden practicar a la zona, cada dia entre setmana a la tarda, de 16.00 a 20.30 hores, tindreu al vostre abast aquest servei.  Aquest horari s’amplia durant el cap de setmana, així que el servei estarà disponible entre les 10.00 i les 20.30 hores.

Préstec de material esportiu

El material del qual disposen els dinamitzadors de la guingueta, per ser prestat i fer un ús lliure i gratuït de l’espai esportiu, el composen raquetes i pilotes de tennis taula, pilotes de bàsquet per adults i infants, xarxes i pilotes de voleibol, pilotes de futbol i pilotes de futtoc. Per poder fer ús d’aquest material esportiu es demanarà que els usuaris presentin el seu DNI.

A banda d’això, disposeu d’uns escacs gegants i també de tot el mobiliari d’estada que hi ha fora de la guingueta. És a dir, taules, cadires i gandules. Podeu usar-les de forma lliure per menjar, descansar, llegir i gaudir de l’entorn de forma cívica.

Més informació

 

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries