Jornada Ciutadana sobre Canòpia Urbana a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona

Avís 25/3/2015: Queda anul.lada la Jornada Ciutadana Parc de les Glòries en motiu del dol oficial decretat des del dimecres 25 de març fins a les 24.00 hores del divendres 27 de març per l'accident del vol BCN-Düsseldorf.

23/03/2015

Imatge virtual de Canòpia Urbana

Avís 25/3/2015:  Queda anul.lada la Jornada Ciutadana Parc de les Glòries en motiu del dol oficial decretat des del dimecres 25 de març fins a les 24.00 hores del divendres 27 de març per l'accident del vol BCN-Düsseldorf.

L'Ajuntament organitza dijous 26 de març la Jornada Ciutadana del parc de la plaça de les Glòries on es donarà a conèixer l’avantprojecte d’aquest parc elaborat per l’equip d’arquitectes guanyador del concurs, la UTE Ana Coello + Agence Ter, amb una intervenció a càrrec dels mateixos autors. L’acte tindrà lloc a les 18 h, a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona.

Es tracta de la sessió ciutadana de retorn de les “Jornades Ciutadanes del concurs de projectes per al projecte urbà de la plaça de les Glòries”, celebrades del 30 de setembre al 2 d’octubre de 2013. Aquestes jornades van permetre fer arribar als deu equips d'arquitectes concursants les opinions i necessitats del veïnat del entorn, de les entitats i organitzacions de la ciutat i del conjunt de la ciutadania, a partir del que estableixen les bases del Concurs i el document Compromís per Glòries aprovat l'any 2007.

La jornada és oberta a tothom i no és necessari inscriure’s prèviament. L’accés a la jornada serà pel carrer d’Àvila, 186 (Jardins Elisava). Aforament limitat.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries