Les entranyes del Disseny Hub Barcelona

29/09/2013

Des d'aquest diumenge el DHUB ofereix visites guiades per les entranyes d'aquest edifici, seu del Museu del Disseny, que des de l'exterior només mostra un 30% de la seva superfície total.

El Disseny Hub Barcelona estrena aquest darrer diumenge de setembre les visites guiades per les entranyes de l'edifici, que us permetran copsar la veritable extensió d'un edifici que només deixa en superfície el 30% de l'espai que realment ocupa, ja que un 70% de les seves instal·lacions estan soterrades.

"Era una demanada que havíem detectat. De fet, la gent ens trucava sovint per saber si podia visitar-lo per dins, malgrat que les col·leccions del museu no estiguin inaugurades", explica la Carmina Borbonet, cap dels Serveis Educatius i d'Activitats del DHUB.

Les visites, que costen 3 euros i duren una hora i mitja, es faran cada diumenge al matí (d'11 a 12,30h i de 12,30 a 14h) en grups d'entre 15 i 20 persones, amb reserva prèvia.

La ruta mostra els espais que ocuparan les col·leccions dels museus d'arts decoratives, de ceràmica, del disseny, tèxtil i de la indumentària i d'arts gràfiques.

A més, també podreu veure espais centrals com ara els que ocupen les exposicions del DHUB, el seu Auditori, l'espai de la futura biblioteca pública del Clot i els exteriors, on destaca el llac que proveeix d'aigua per al reg als espais enjardinats de l'edifici.

Es tracta, de fet, d'una visita marcadament arquitectònica, on s'expliquen els materials utilitzats, la faceta sostenible de l'edifici i el seu entorn urbanístic, que estarà molt vinculat a la transformació de la plaça de Les Glòries.

"Ha estat molt impactant veure l'anella de Glòries des de la darrera planta, el recorregut ha estat fantàstic", explica la Maria Teresa Andreu, que ha quedat força seduïda per la visita. En canvi, el Joan Bosch, aparellador d'ofici, se n'ha anat amb una altra sensació: "La façana no m'agrada gens i els terres estan molt mal acabats, però s'ha de reconèixer que les sales són molt àmplies i tenen força llum natural". Ja ho diuen, no plou mai a gust de tothom!

Més informació: Visites guiades al DHUB

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries