Premi pel projecte “Construïm les Glòries que volem” de l’Escola dels Encants

El jurat ha valorat com el centre ha incorporat la visió dels nens en el procés de disseny i redefinició de la plaça i com ha adequat la participació a l'edat dels alumnes.

26/11/2014

Imatge dels tallers. Foto: Arquect

El projecte “Construïm les Glòries que volem”, creat i desenvolupat per l’Escola dels Encants de Barcelona, ha guanyat la quarta edició del Premi Participa a l’Escola, atorgat pel Departament de Governació i Relacions Institucionals. L’objectiu del projecte ha estat incorporar la visió dels nens en el procés de disseny i redefinició de les Glòries.

Segons ha destacat el jurat, el projecte de l’Escola dels Encants és un projecte complet, metodològicament molt correcte i que acompleix plenament l'objectiu del premi: implicar els infants en el funcionament de l'escola i de l'entorn, com a ciutadans, d'acord amb les seves possibilitats i necessitats. En destaca l'esforç per adequar la participació a l'edat dels alumnes; la implicació d'agents externs a l'escola i la incidència en l'entorn, i també la sostenibilitat, en estar emmarcat en el projecte educatiu del centre.

El premi es lliurarà en les instal·lacions de l’escola guardonada, en el marc d’una jornada de treball organitzada per la Subdirecció General de Relacions Institucionals i de Foment de la Qualitat Democràtica.

Notícia relacionada: La plaça dels nens i les nenes

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries