Tres escoles de Les Glòries celebren el Dia de l’Educació Física al Carrer

29/04/2016

DEFC 2016 Les Glòries

L'objectiu de la diada és promoure un estil de vida actiu i saludable i posar de manifest la importància de la dedicació horaria de l'assignatura d'Educació Física en el currículum educatiu.

Les escoles Diví Pastor, Pérez Iborra i Virolai han compartit una estona del matí de dilluns, 25 d'abril, per fer Educació Física a la zona socio-esportiva de Les Glòries. En concret, les activitats que s'hi han realitzat han estat el golbol, la haka, tabates, una cursa solidària, bàsquet i voleifit, en una sessió que els professors de l’assignatura han aprofitat per reivindicar més hores de la matèria.

Aquest és el primer any que Catalunya s'ha adherit al Dia de l'Educació Física al Carrer (DEFC), i hi han participat prop de 1.500 alumnes i 16 escoles. Cada centre educatiu ha tingut la llibertat per decidir què fer, sempre intentant plantejar l'activitat amb un caràcter innovador, integrador, variat i lúdic.

En aquest sentit, el Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (COPLEFC) ha volgut promocionar la millora de la condició física i l'aplicació de noves tecnologies, els  valors d’inclusió i solidaritat, l'expressió corporal i d'emocions, el treball en equip i el lleure i la diversió saludables.

Després d’aquesta primera edició a Catalunya, el COPLEFC estudiarà la manera d’aconseguir encara més ressò i proposarà una millor coordinació amb el conjunt de l’Estat, per mitjà del Consejo General de COLEF.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries