Esteu aquí

Il·lma. Sra. Maite Fandos i Payà

Benvolguts, benvolgudes:

Com a regidora del districte em plau donar-vos la benvinguda a la nova finestra oberta a la ciutadania que representa aquest portal de Gràcia.

Els nostre districte, format pels barris de la Vila de Gràcia, la Salut, Vallcarca i els Penitents, el Coll i Camp d’en Grassot i Gràcia Nova, té una identitat i singularitat pròpies dins de la ciutat de Barcelona. La història i les tradicions dels nostre districte són un testimoni del nostre fet diferencial, que cal preservar i difondre.

De la mateixa manera, el ric teixit associatiu, cultural, esportiu i del tercer sector, constitueix una mostra del model de convivència cívica i vitalitat social que sempre ha caracteritzat Gràcia, una model del qual em sento especialment orgullosa.

L’equip municipal que encapçalo té el compromís de treballar de costat amb totes aquestes entitats i amb tots els veïns i les veïnes.

En un context de crisi econòmica com l’actual, no podem oblidar l’important repte que tenim de treballar directament per les necessitats de les persones i el seu benestar, fent polítiques de suport a les famílies, a la infància, als joves, als discapacitats, a les persones immigrades i a la gent gran. No podem permetre cap exclusió ni cap desavantatge.

Tenim el compromís de treballar amb vosaltres per aquest districte, per cada un dels seus barris, però, sobretot, tenim el compromís de millorar la qualitat de vida dels seus habitants.

La política municipal és la millor eina per fer-ho possible, i aquest web, un instrument obert a la participació de tots els graciencs i les gracienques.

Ben cordialment,

Maite Fandos i Payà