Esteu aquí

Jardineres per les escales de la Plaça del Sol

dv., 15/09/2017 - 11:04

Del 18 al 22 de setembre es duran a terme els treballs d'instal·lació de les jardineres decoratives a les escales de la Plaça del Sol amb l'objectiu de minimitzar l'impacte del soroll a la plaça. Mentre durin els treballs es tallarà la circulació del carrer Maspons, a l’alçada del carrer Canó.

Dilluns 18 de setembre comencen a col·locar-se les jardineres decoratives a les escales de la Plaça del Sol, concretament al carrer Maspons en el tram comprès entre el carrer Canó i Xiquets de Valls. Els treballs d’instal·lació duraran fins el dia 22 de setembre. Per garantir les mesures de seguretat mentre durin els treballs es tallarà la circulació del carrer Maspons, a l’alçada del carrer Canó. Aquesta instal·lació forma part d’una prova pilot emmarcada dins d’un seguit de mesures que es va acordar implementar arran de les reunions celebrades amb els veïns i les veïnes de la plaça del Sol amb l’objectiu de minimitzar l’impacte del soroll que té aquesta plaça i que causa moltes molèsties als seus veïns i veïnes especialment durant la temporada d’estiu.

La Plaça del Sol  està immersa dins d’un pla de xoc per la minimització del soroll de l’oci nocturn des del mes maig i que segueix vigent a hores d’ara. Aquest pla de xoc ha portat el districte a reunir-se diverses vegades amb els veïns formant una serie d’espais de treball per a la implementació de diferents mesures. Amb les jardineres, que es col·loquen ara de forma experimental, es busca donar-li un canvi d’ús a les escales. Entre  les jardineres es deixarà un espai de pas des d’on es podrà pujar a la plaça. En la mateixa línia, en els propers dies també començarà la supressió del pont de sobre de l’aparcament d’aquesta plaça. Una mesura també pensada per evitar més molèsties de soroll als veïns més propers.