Esteu aquí

Obres d'asfaltat al carrer Anna Piferrer

dt., 26/09/2017 - 11:11

Els dies 28 i 29 de setembre, amb motiu de les obres d'asfaltat del carrer Anna Piferrer, entre el passeig de la Vall d'Hebron i l'avinguda Vallcarca, hi haurà afectacions de trànsit i trasllat provisional d'algunes parades de bus.

Els dies 28 i 29 es faran les obres de reforç de tot el ferm del carrer Anna Piferrer, entre el passeig de la Vall d’Hebron i l’avinguda Vallcarca. Durant aquests dies, el carrer romandrà tallat al trànsit, que es desviarà pel pg. Vall d’Hebron i l’av. Vallcarca. Per la seva banda, el carrer Betània, al costat, serà un carrer sense sortida i només podrà entrar-hi i sortir-ne el veïnat.

Les obres també afectaran al transport públic. Les parades del bus del barri números 123, 119, 124 i 129, que són parades finals, es traslladaran de manera provisional a l’av. Vallcarca, 209, ocupant un carril de circulació descendent. Ja s’han instal·lat panells informatius a la zona per comunicar les obres.

Les actuacions al carrer Anna Piferrer contemplen també la pintura de la senyalització al paviment i la instal·lació de senyalització vertical.