Esteu aquí

Convocatòria premis Nit de l’esport de Gràcia 2017

dimecres, setembre 27, 2017 - 11:08

Un any més el Districte de Gràcia convoca els Premis Nit de l'Esport de Gràcia 2017 per destacar els èxits esportius dels homes i dones esportistes vinculats als clubs i entitats gracienques. Podeu presentar les vostres candidatures fins el proper dimecres 11 d'octubre de 2017.

Les diverses modalitats d’aquest premis volen distingir l’esforç esportiu femení i masculí, tant individual com d’equip, així com iniciatives pedagògiques, socials, comunicatives i justes lligades a l’esport. Com a novetat d’aquest any, s’han canviat dues categories, les noves són “Millor activitat de foment de l’esport inclusiu” i “Millor acció lligada al joc net”.

El jurat dels premis està integrat per representants de les institucions, de les entitats esportives i per professionals de l’àmbit de l’esport.

Recordem que la data límit per presentar les candidatures, tal com s’assenyala a les bases, és el proper dimecres 11 d’octubre de 2017.

Aquí podeu descarregar les bases i la butlleta per presentar les vostres candidatures que podeu enviar per correu electrònic a participagracia@bcn.cat o entregar presencialment al Registre general del Districte de Gràcia (Pl. de la Vila, 2).