Esteu aquí

Arriba la Festa del Comerç a Gràcia!

dijous, setembre 28, 2017 - 13:12

El proper dissabte 7 d'octubre les botigues de Gràcia sortiran al carrer per celebrar la Festa del Comerç coincidint amb la Pacificació del carrer Gran, que se celebra cada primer dissabte de mes. Escacs, xerrades, tallers, música, artesania, dansa, tallers, exhibicions... Hi haurà un munt de propostes lúdiques i culturals per a tota la família per gaudir del barri i dels comerços de proximitat. Gaudeix de la festa!

El proper dissabte 7 d’octubre les associacions de comerciants, de veïns i els eixos comercials de Gràcia treuran les botigues a l’aire lliure per donar-se a conèixer i fomentar el comerç de proximitat, enmig d’activitats infantils i populars. La jornada de botigues al carrer del comerç de proximitat s’ha convertit en una tradició consolidada que té una gran acollida, no només entre els veïns de cada barri, sinó també entre visitants d’altres indrets de la ciutat. Aquesta iniciativa, a més de portar el comerç al carrer, permet descobrir la qualitat i la diversitat dels establiments i serveis que formen part de l’entorn més pròxim.

Més de 650 botigues de Gràcia sortiran al carrer i participaran de la Festa del Comerç des de les 10:00 h fins les 21:00 h per ensenyar les novetats i els seus millors productes. Serà una jornada festiva que omplirà els carrers de parades i activitats per a tots els públics: taller de maquillatge, majorets, zumba, música en viu, tastets…  No us ho perdeu!

A més a més, aquesta edició coincideix amb la Pacificació del carrer Gran de Gràcia, que estarà tallat al trànsit de 9:00 h a 22:00 h. També coincideix amb la festa infantil de l’esport, que es farà entre 11 a 19 h.

Les associacions participants en la festa del comerç al carrer dissabte 7 d’octubre de 2017, són: Associació Artesans de Gràcia, Associació de Comerciants del carrer Astúries, Associació de Comerciants del c. Bailèn i Pare Claret, Eix Gran de Gràcia, Federació Gràcia Comerç, Associació de Comerciants Nova Travessera-Claret de Baix, Associació de Comerciants Providència, Associació de Comerciants la Nova de Torrijos, Associació de Comerciants la Nova de Torrijos de Baix, Associació de veïns i comerciants plaça Diamant i entorns, Associació de comerciants plaça de la Vila i Voltants, Associació de Comerciants Portal de la Llibertat, Associació de Comerciants Ramon y Cajal, Associació de Comerciants Riera de Sant Miquel i voltants, Associació de Comerciants Torrent de l’Olla, Associació de Comerciants Travessera Centre, Associació de Comerciants Travessera de Gràcia Casc Antic, Associació de Comerciants Travessera de Dalt, Associació de Comerciants Vallcarca i rodalies, Associació de Comerciants Verdi de Baix i Rodalies.

Afectacions al trànsit

Aquesta activitat provocarà algunes alternacions al trànsit. La circulació es tallarà al trànsit longitudinal al c. Torrent de l’Olla, entre les 8 i les 21 h en els següents trams:

-Entre el c. Betlem i Travessera de Gràcia

-Entre el c. Siracusa i c. Bonavista

Els carrers que creuen Torrent de l’Olla i que tenen continuïtat restaran oberts. El veïnat podrà accedir, en tot moment, als seus pàrquings per les entrades i sortides habilitades per l’organització. Resta prohibit l’estacionament de vehicles i de motocicletes (també en vorera) des del carrer Betlem fins el carrer Bonavista entre les 6 i les 22 h.

Els trams dels carrers on es fan activitats (veure el pdf del cartell) romandran tallats al trànsit de les 9 a les 22 h. Durant aquest dia, algunes línies d’autobús poden modificar el seu recorregut.