Esteu aquí

Activitats ambientals al Punt Verd Tabuenca i altres activitats familiars

dimecres, agost 1, 2018 - 09:44

La programació de la Festa Major de Gràcia inclou diferents activitats de sensibilització ambiental organitzades pel Punt Verd Tabuenca i activitats familiars a la Biblioteca Vila de Gràcia.

Fa més de 14 anys que el Punt Verd Tabuenca participa a la Festa Major de Gràcia amb el guarniment del c. Guilleries (enguany a càrrec del Centre Ocupacional Eneida) i una programació d’activitats de sensibilització ambiental. Hi ha des de contes a tallers de reciclatge i d’habilitats canines.

Totes les activitats programades són inclusives i adaptades per a infants amb diversitat funcional. Hi ha un espai annex on es pot visitar una exposició sobre mobiliari i material documental dels fundadors del Punt Verd.

Aquí podeu consultar tota la programació del Punt Verd Tabuenca.

Activitats familiars a la Biblioteca Vila de Gràcia

Durant la Festa Major, la Biblioteca Vila de Gràcia (c. Torrent de l’Olla, 104) i el districte també han programat diferents activitats per a tota la família. N’hi ha contes, titelles, un concert…

Aquí trobareu tota la programació de la Biblioteca Vila de Gràcia.

Molta més informació de la programació i dels serveis municipals que la fan possible al web: www.lameva.barcelona.cat/fmgracia.