Esteu aquí

Al juny, la ciutat es posa a punt

dimarts, juny 12, 2018 - 09:11

Les properes setmanes, diversos districtes aprofiten per millorar la pavimentació d'alguns dels seus carrers. També es realitzaran treballs de substitució de vàlvules d'AGBAR, entre altres obres. A Gràcia continua la urbanització del c. Camèlies.

A Sant Martí, es realitzen els treballs per la implantació d’un carril bus provisional en contra – sentit al carrer Selva de Mar, entre Marroc i  Pere IV. L’actuació es programa del 5 al 15 de juny.

També a Sant Martí, es realitzen els treballs de reparació de l’arqueta de Districlima situada a la calçada muntanya de l’avinguda Diagonal, entre Bolívia i Llacuna. Els treballs es programen del 12 al 18 de juny, amb ocupació de la calçada però mantenint dos carrils de circulació.

A Gràcia, continuen els treballs d‘urbanització del carrer Camèlies, entre el carrer Escorial i la Ronda Guinardó. Del 31 de maig al 17 de juny caldrà tallar el carrer des de la Travessera de Dalt, i posteriorment començarà la Fase 3 de les obres, que durarà fins el 26 d’agost i on es mantindrà sempre un carril de circulació.

Pavimentacions

Al juliol, la ciutat aprofita per millorar la pavimentació d’alguns dels seus carrers.

A Sant Martí, es repavimentarà el carrer Arquitecte Sert, entre Doctor Trueta i l’avinguda Icària, una actuació programada del 4 a l’11 de juliol.

A Gràcia, es repavimentarà el carrer Nil Fabra, entre Gran de Gràcia i Torrent de l’Olla, una actuació programada del 12 al 17 de juliol, amb tall de circulació la tarda del 16 de juliol i el dia 17 (la nit del 16 al 17 el carrer s’obrirà a la circulació).

Substitució de vàlvules d’AGBAR

Una de les obres destacades de l’estiu serà la referent a diversos treballs de substitució de vàlvules d’AGBAR.

A l’Eixample, se’n substituiran dues al carrer Diputació. Una a l’alçada del carrer Comte d’Urgell, del 30 de juliol al 25 d’agost, que suposarà l’ocupació del xamfrà, tot mantenint un carril de circulació i el carril bici pel costat muntanya; i l’altra a l’alçada del carrer Muntaner, del 23 de juliol al 25 d’agost, amb ocupació del xamfrà mantenint un carril de circulació pel costat mar.

A Les Corts, se’n substituirà una a la Travessera de les Corts a l’alçada del carrer Numància. L’actuació es realitzarà del 9 de juliol al 10 d’agost, amb ocupació en illa mantenint un carril de gir ample a Travessera de les Corts pel costat mar. S’afectarà el carril bus de Numància.

D’altra banda, a Nou Barris, es realitzaran treballs de creuament de la calçada del passeig Fabra i Puig al costat Besòs del creuament amb el passeig Urrutia, una actuació programada els dies 21 i 22 de juliol, i on es mantindrà sempre un carril de circulació per sentit.

Tota la informació sobre aquestes i altres obres a la ciutat la trobareu al web del Servei d’Informació d’Obres.