Esteu aquí

Arriba el Gràcia Riu!

dimarts, octubre 9, 2018 - 10:24

Música, teatre, exposicions i clubs de lectura. Aquestes són algunes de les activitats programades dins dels cicle Gràcia Riu que entre el 18 i 28 d'octubre omplirà de gràcia i humor alguns equipaments del districte.

Per tercer any consecutiu, el Districte de Gràcia organitza el Cicle Gràcia Riu 2018. Aquesta iniciativa neix dels equipaments culturals de proximitat de Gràcia per reivindicar l’humor com una eina de cohesió social per enfortir i visibilitzar el treball en xarxa dels equipaments i promoure la llibertat d’expressió amb activitats, tallers i exhibicions.

L’oferta d’activitats, prevista entre el 18 i el 28 d’octubre, contempla exposicions, espectacles de música i teatre, clubs de lectura i altres sorpreses que organitzen diferents equipaments culturals del districte.

La Taula d’Equipaments de Cultura de Gràcia està integrada pels dos Centres Cívics (El Coll-Bruguera i La Sedeta), les tres biblioteques del Districte (Jaume Fuster, Vila de Gràcia i Penitents-Ma. Antonieta Cot i Miralpeix), el Centre Artesà Tradicionàrius, La Fontana, la Violeta i el Refugi Antiaeri de pl Diamant i la Finca de Sant Salvador).

Pots consultar tota la programació al pdf adjuntat a la notícia.

Vine, participa de les activitats i gaudeix del Gràcia Riu!

Més informació