Esteu aquí

Arriba el TEDxGracia 2017: Hope

dijous, octubre 5, 2017 - 15:38

Aquest any el TEDxGracia es celebrarà el proper 7 d'octubre al Teatre dels Lluïsos de Gràcia i comptarà amb la participació de 12 ponents. A més de les conferències, hi haurà diversos tallers.

Unes 200 persones participaran el proper 7 d’octubre al TEDxGracia que, aquest any, porta com a leitmotiv Hope (esperança). L’acte tindrà lloc el dissabte 7 d’octubre de 10 h a 19 h als Lluïsos de Gràcia. S’han programat 12 ponències en directe, de temes diversos, com què fer contra el malbaratament d’aliments, estimar el cos fugint dels cànons de bellesa, lideratge femení, sostenibilitat i maltractament animal, banca de valors, realitat virtual, contracte de vivenda compartida i lloguer social, etc.

L’objectiu del TEDxGracia 2017: Hope és compartir ideas generadoras de canvi, debatre, aprendre i progressar. Els participants poden gaudir en directe de 12 xerrades en només un dia. També s’ha previst 15 tallers amb temàtiques diverses (com treure partit de l’estrès, vestir sostenible, dibuix urbà, risoteràpia, d’on venim, retrobar-se amb la parella, etc) i que permetran conèixer a altres participants. Les persones que hi participin d’aquest event tindran, a més, l’oportunitat de conèixer els ponents i debatre amb ells les idees exposades.

Totes les activitats es realitzaran amb sorpreses incloses.

 Aquí trobaràs tota la informació de l’acte. Anima’t i viu l’experiència!

Més informació