Esteu aquí

Art en viu al carrer

dijous, setembre 21, 2017 - 09:14

'Fes Barris' és un circuit d'arts al carrer que durant alguns caps de setmana d'octubre omplirà parts de l'espai públic dels barris de La Salut, Vallcarca i El Coll. L'activitat és un dels projectes que va sorgir arrel del procés participatiu Decidim Gràcia i ha comptat amb la implicació i participació de les entitats del barri.

Música, teatre, dansa, arts creatives…La programació del projecte “Fes Barris” que es durà a terme durant alguns caps de setmana d’octubre als barris de La Salut, Vallcarca i el Coll, preveu diverses activitats per gaudir en viu de les arts al carrer. El projecte neix del procés participatiu Decidim Gràcia i ha comptat amb la implicació de les entitats del barri.

L’objectiu del festival és enfortir i fer visibles les entitats dels barris i destacar la singularitat dels espais a través de l’art. Es tracta de potenciar el teixit socials, fomentant l’intercanvi, la col·laboració i el coneixements entre entitats i barris. Cadascun dels tres “Fes barris” oferirà activitats i espectacles per a totes les franges d’edat, i posarà l’accent a assegurar una programació per a públic infantil i adolescent.

El programa comença el 7 i 8 d’octubre al barri de La Salut i preveu activitats com concerts de música, dansa i circ a l’entrada del parc Güell, a l’av. Coll del Portell, a la Rambla de Mercedes, a la plaça Sanllehy, etc. El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre les activitats es faran al barri de Vallcarca. Hi haurà teatre, tango, concerts musicals… a espais com l’avinguda Vallcarca, el parc de la Figuera, a l’aula ambiental del passeig Turull, etc. El cap de setmana del 28 i 29 d’octubre les activitats es duran a terme al barri del Coll, amb teatre, performances, murals, dansa urbana…La Font Rubia, la plaça Grau Miró, la finca Sansalvador i l’espai Pinyol seran alguns dels escenaris.

Aquí podeu consultar el tríptic amb totes les activitats programades.