Esteu aquí

Avança la teva participació a l’Audiència amb participagracia@bcn.cat

dilluns, octubre 30, 2017 - 11:35

Els veïns i veïnes de Gràcia ja podeu avançar a participagracia@bcn.cat les vostres intervencions per a la propera Audiència Pública que tindrà lloc el proper dimecres 8 de novembre  a les 18.30 h a la Seu del Districte de Gràcia (Pl. de la Vila, 2).

L’Audiència Pública de Gràcia se celebra el proper 8 de novembre  a les 18.30  h, a la Sala d’actes de la Seu del Districte. Aquests darrers mesos s’han anat incorporant diferent  iniciatives en l’àmbit de la participació ciutadana, encaminades a la millora de la pròpia participació, de la transparència i de la conciliació familiar. Entre les millores introduïdes destaca el tractament de  l’Audiència com a un òrgan unitari desvinculat del Plenari,  la retransmissió en streaming que permet seguir en directe aquests espais a través del web del districte o la publicació al web del document de les respostes donades a la ciutadania.

Una altra de les propostes que s’han impulsat  és la incorporació del correu electrònic participagracia@bcn.cat perquè tots aquells veïns i veïnes que vulguin participar tinguin l’opció d’avançar la seva intervenció amb un mínim  d’antelació a la convocatòria. Així doncs, des d’avui mateix i fins el dia 6  de novembre ens podeu fer arribar les vostres intervencions. D’aquesta manera es pot  treballar la qualitat de la resposta i es millora l’eficàcia i agilitat durant el transcurs de l’audiència, ja que les intervencions anticipades es llegeixen públicament en el bloc inicial.  Aquesta formula també permet als veïns i veïnes poder incorporar-se a l’audiència sense tenir que omplir prèviament el formulari amb la seva intervenció.

Us recordem que l’audiència pública, com la defineix la Carta Municipal de Barcelona, és una de les principals eines de participació prevista perquè la ciutadania s’adreci o proposi a l’administració municipal l’adopció de determinats acords o per rebre informació de les seves actuacions. A més, pot ser de l’àmbit ciutat o districte, es fa de forma oral i hi pot assistir tothom que ho desitgi.