Esteu aquí

Consell Ciutadà del Districte

dilluns, juliol 9, 2018 - 10:41

El 12 de juliol a les 18.30 h tindrà lloc a la seu del Districte de Gràcia (pl. de la Vila, 2) la propera sessió del Consell Ciutadà del Districte. T'hi esperem!

El Consell Ciutadà del Districte és el màxim òrgan consultiu i de participació del Districte. En formen part representants d’entitats i associacions, dels consells sectorials del districte i dels consells de barri, així com ciutadans a títol individual.

Entre les seves funcions es troba: assessorar el Consell del Districte en la definició de les grans línies de la política i la gestió del districte i generar consens ciutadà sobre aquests mateixos punts; conèixer i debatre el Programa d’actuació del districte, les ordenances i els reglaments generals del districte, els pressupostos municipals, els resultats dels indicadors de gestió del districte i els grans projectes del districte. També exerceix la funció de donar suport als consells sectorials i de barri del districte.

Les normes reguladores del procés d’elecció dels membres del Consell Ciutadà del Districte preveuen que s’estableixi una distribució territorial amb dos representants per a cadascun dels cinc barris que integren els districte de Gràcia.

En aquest Consell Ciutadà es presentarà la proposta del Pla d’equipaments del districte.