Esteu aquí

Consell de barri a Vallcarca i els Penitents

dilluns, abril 16, 2018 - 14:23

El 24 d'abril a les 18.30 h tindrà lloc el Consell de Barri de Vallcarca i els Penitents a la Biblioteca Vallcarca i els Penitents - Maria Antonieta Cot (pg. Vall d'Hebron, 65-69).

El Consell de Barri és un òrgan de participació territorial per a totes les qüestions referents al barri. Té com a finalitat ser un canal de participació ciutadana en el desenvolupament de polítiques públiques de proximitat. Són instruments fonamentals de convivència i de treball basats en la corresponsabilitat col·lectiva per aprofundir, així, en la cohesió social i millorar la qualitat de vida urbana de la nostra ciutat.

Està presidit pel regidor de Districte, hi participen representants dels grups polítics, serveis, entitats i associacions i estan també oberts a la participació individual de tota la ciutadania a través de convocatòries públiques. En les seves sessions es debat sobre els plans, els projectes i les actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de totes les persones que hi assisteixen. Els acords i les propostes dels consells de barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi doni resposta.

Si vols participar-hi, pots enviar-nos amb antelació la teva consulta, proposta o demanda al correu electrònic participagracia@bcn.cat fins a 48 h abans de la data de celebració. D’aquesta manera, podem treballar la qualitat de la resposta i millorar la dinàmica del Consell de Barri per guanyar en eficàcia i agilitat.

En aquesta sessió es donarà la informació sobre les millores d’accessibilitat al metro de Vallcarca, es presentarà el document d’autoria veïnal i l’estat de tramitació del MPGM de Vallcarca i s’informarà de diferents actuacions de mobilitat i aparcaments.

Recordem també que els canals habituals per dirigir qualsevol queixa o incidència són: