Esteu aquí

Consell de barri Vallcarca i els Penitents

dilluns, juny 19, 2017 - 14:57

Dijous, 29 de juny a les 18.30 h tindrà lloc el Consell de Barri de Vallcarca i Els Penitents a l'Auditori Parc Sanitari Pere Virgili (Edif. Montseny- Av. Vallcarca, 169-205). Vine i participa!

Els temes a tractar són:

  • Presentació de 2 representants del Consell de Barri de Vallcarca i els Penitents per al Consell Ciutadà del Districte.
  • Presentació del Reglament de les Normes Reguladores de Participació Ciutadana.
  • Actualització de la situació dels processos de participació dels nous equipaments i del nou planejament de Vallcarca.

Si vols participar pots enviar-nos amb antelació la teva consulta, proposta o demanda al correu electrònic participagracia@bcn.cat fins a 48 h abans de la data de celebració. D’aquesta manera podem treballar la qualitat de la resposta i millorar la dinàmica del Consell de Barri per guanyar en eficàcia i agilitat.

El Consell de Barri és un òrgan de participació territorial per a totes les qüestions referents al barri. Té com a finalitat ser un canal de participació ciutadana en el desenvolupament de polítiques públiques de proximitat. Són instruments fonamentals de convivència i de treball basats en la coresponsabilitat col·lectiva per aprofundir, així, en la cohesió social i millorar la qualitat de vida urbana de la nostra ciutat.

Està presidit pel regidor de Districte, hi participen representants dels grups polítics, serveis, entitats i associacions i estan també oberts a la participació individual de tota la ciutadania a través de convocatòries públiques. En les seves sessions es debat sobre els plans, els projectes i les actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de totes les persones que hi assisteixen. Els acords i les propostes dels consells de barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi doni resposta.