Esteu aquí

Dia Internacional del Teatre a Gràcia

divendres, març 16, 2018 - 09:45

Gràcia participa, el dia 22 de març, en la celebració del Dia Mundial del Teatre. La lectura del manifest a es farà a les 19 h a l'auditori de la Biblioteca Jaume Fuster, on es es reconeixerà l'obra de l'escriptor Manuel de Pedrolo.

Des de l’any 1961 se celebra arreu el Dia Internacional del Teatre. Aquest dia s’organitza a tot el món milers d’actes teatrals i es llegeix un manifest que, tradicionalment, redacta alguna personalitat del món del teatre, a proposta de l’Institut Internacional del Teatre.

El districte de Gràcia fa anys que celebra aquest dia que, enguany, es dedicarà a l’escriptor Manuel de Pedrolo,  en el marc de l’Any Pedrolo. L’acte central es farà a la Biblioteca Jaume Fusterel 22 de març a les 19 h, amb la lectura dramatitzada de la seva obra Violació de límits.

Com a novetat, per tal d’introduir l’interès pel teatre entre els més joves, grups de batxillerat de quatre centres educatius del districte han treballat amb l’actor i director Víctor Álvaro preparant diferents lectures dramatitzades de Pedrolo. Durant tot el mes de març i part de l’abril, s’han organitzat representacions de diferents autors i estils, amb formats diversos, des de monòlegs, ràdio teatre, espectacles de petit format, etc.

L’exhibició de les diverses peces teatrals es faran a Teatre Lliure,  Jove Teatre Regina, Centre Moral i Instructiu de GràciaAlmeria Teatre, Centre Cívic La Sedeta, Teatreneu.

Podeu consultar el programa d’activitats aquí.