Esteu aquí

Escola de Salut de Gent Gran dels barris del Coll, Vallcarca i els Penitents

divendres, març 17, 2017 - 09:47

La Comissió de Salut Comunitària del Coll-Vallcarca i Els Penitents ha impulsat l’Escola de Salut Gent Gran,  fins el 22 de juny, al CAP Vallcarca, tots els dijous de 10,30 a 12h . La iniciativa neix amb la voluntat d’informar de temes de salut i cura a les persones del barri de més de 65 anys, i com espai de trobada per compartir i fer barri.

Avui s’ha posat en marxa aquesta Escola de Salut per a la gent gran dels barris del Coll, Vallcarca i els Penitents. La iniciativa ha estat impulsada per  la Comissió de Salut Comunitària, una de les cincs comissions que formen la Taula Comunitària del Coll. Aquesta taula  té com a objectiu el treball d’accions comunitàries des de diferents àmbits per generar projectes de cohesió i promoció social en el barri. Juntament amb la Comissió de Salut, estan en marxa les Comissions d’Educació, Cohesió social, Cultura i Urbanisme i comerç.

La Comissió de Salut està integrada per  veïns i veïnes,  entitats, l’Agència de Salut, el Centre d’Atenció Primària Vallcarca, Serveis Socials, la Biblioteca Vallcarca i Els Penitents M. Antonieta Cot i Miralpeix, la Farmàcia Vallcarca i el Districte de Gràcia. Cal recordar, que aquesta dinàmica  Comissió  l’any 2016 ja va impulsar la Diagnosi de Salut als barris del Coll i Vallcarca-Els Penitents, i   va organitzar la seva presentació pública. Entre els propers projectes en marxa tenen previst l’ edició de la Guia d’Activitats Saludables del Coll, Vallcarca i Els Penitents.

Més informació sobre l’Escola de Salut Gent Gran dels barris del Coll, Vallcarca i Els Penitents:

A qui s’adreça: persones majors de 65 anys dels barris del Coll, Vallcarca i Els Penitents.

Per què la fem?

  • Per estar ben informats sobre la nostra salut.
  • Per saber cuidar-nos millor
  • Per fer noves amistats i compartir
  • Per fer barri

 

Què fem?

  • Salut per a la tercera edat
  • Relaxació i moviment
  • Envelliment actiu
  • Benestar emocional

 

Lloc, dates i horaris: CAP de Vallcarca. Av.Vallcarca, 169, edifici Pedraforca. Del 16 de març al 22 de juny de 2017. Dijous de 10,30 a 12h

Altres: Activitat gratuïta, places limitades.