Esteu aquí

Fem-ho fàcil

dijous, octubre 5, 2017 - 20:13

Els Serveis Juvenils de Gràcia ens coordinem per tal de donar un millor servei als i a les joves del Districte.

Nomenclatures, sigles i més sigles; ens entossudim a explicar a l’alumnat dels instituts on fem passaclasses que a l’Espai Jove la Fontana poden trobar el PIJ, el CRAJ i el CJB, que no s’equivoquin, que el CJAS és a un altre carrer i que és un centre d’atenció a les sexualitats, però que a la Fontana també hi poden trobar el servei ATE que tanmateix tracta de temàtiques afectivoemocionals, ah! i que si tenen dubtes poden comptar amb els punts JIP o amb els educadors/es de carrer, també coneguts com a APC… en resum, un munt de serveis que treballem amb i pels i les joves, però un munt d’onomatopeies que ens volen diferenciar els uns/es amb els/les altres i que al final fa que el o la jove li faci un bon PET el cap i desconnecti. Fem-ho fàcil.

Des de fa anys, a Gràcia, ens coordinem a través de la Taula de Serveis Juvenils, on els i les diferents professionals compartim informació, analitzem la situació juvenil del districte i en definitiva, col·laborem i unim esforços per donar un millor servei als i les joves.

Aquí us presentem un intent de donar una imatge unificada, en el qual pretenem deixar clar als i les joves, que vagin al servei que vagin, tenim la coordinació suficient per derivar-lo/la al servei que millor el pugui ajudar, en resum: Fem-ho fàcil