Esteu aquí

Formació gratuïta per als comerciants

dimarts, març 13, 2018 - 14:58

Comença la 6a edició del programa 'Obert al futur' amb càpsules gratuïtes de 3 hores de formació adaptades a l'horari comercial perquè hi puguin participar els comerços que ho desitgin.

Aquest programa, impulsat per Barcelona Activa, contempla formacions gratuïtes de 3 hores de duració. A Gràcia hi ha programades aquestes sessions:

Dona a conèixer el teu negoci a través d’internet

Dimarts 3 d’abril de 2018 de 14:00 a 17:00 hores.

Lloc: Seu del Districte de Gràcia, Plaça de la Vila de Gràcia, 2. 1r pis.

Coneixeràs els passos bàsics per elaborar un Pla de màrqueting digital 2.0, identificant l’estratègia més adequada segons el comerç i definint la tipologia d’accions necessàries per garantir l’assoliment d’objectius. A més de conèixer cadascuna de les eines, recursos i plataformes digitals existents: definició, ús, avantatges, desavantatges i exemples pràctics.

Inscriu-te clicant aquí.

El futur del teu comerç depèn de tu! Eines de coaching per potenciar el teu comerç

Dimarts 10 d’abril de 2018 de 14:00 a 17:00 hores.

Lloc: Seu del Districte de Gràcia, Plaça de la Vila de Gràcia, 2. 1r pis.

Aprendràs a gestionar el  negoci amb visió de futur amb eines de gestió interna per focalitzar el comerç en allò que aporta valor a l’empresa. Estratègies per ajudar a transformar el comerç d’avui en una empresa de futur, Think Big.

Inscriu-te clicant aquí.

Recorda que els comerços que participin com a mínim en 3 càpsules formatives diferents, podran gaudir d’un màxim de 4 hores d’assessorament individualitzat realitzat per una persona experta en la matèria.

Aquest programa és una iniciativa de la Regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i amb la col·laboració dels districtes i el teixit associatiu de la ciutat.

Informa-te’n i inscriu-te a les sessions que més t’interessin a barcelona.cat/obertalfutur o trucant al 93 291 77 77.