Esteu aquí

FRESCA! Fira d'edicions casolanes al Mercat de l'Abaceria Central

dilluns, abril 16, 2018 - 13:53

El dissabte 21 d’abril, de 10 a 15 h i de 17 a 20 h, tindrà lloc una jornada dedicada a l’autoedició gràfica i musical a diferents parades del Mercat de l’Abaceria Central (Travessera de Gràcia 186). L'objectiu és reivindicar el paper de la plaça com a dinamitzador social i cultural i convertir-la en punt de trobada i intercanvi. Vol ser un espai obert i participatiu per al veïnat, la comunitat creativa del barri i els i les paradistes del mercat.

Entitats, col·lectius, llibreries, petits segells discogràfics i microeditorials del districte ompliran les parades buides del mercat el dissabte, 21 d’abril. El públic assistent podrà trobar còmics, gràfiques populars, llibres singulars, enquadernacions artesanals, il·lustracions de tiratge limitat, discos i tot tipus de publicacions.

A la FRESCA! participaran col·lectius i artistes com ara Absent Tapes, Incendi, Industrias Doc, L’Automàtica, Sonhores, Marc Torrent, Laia Arqueros Claramunt, Fanzine Bulbasaur, Gràcia Territori Sonor, Martina Manyà, Edicions Tucstonianes (BOT), Sirtaki, Gliptoteka Magdalae, Hrönir, Biblioteca para Misántropos, Roure Edicions, Edicions Lilibélula, infra_edicions, Taller Paquita, Bravas, Aceleradora, Olga Capdevila, Gina Thorstensen, Ediciones del Pubis, Pin Tam Pon, Bemba Ediciones, Alba Feito, Ariadna Guiteras, Michael Lawton, Andrea Ganuza, RosaCarmen, la llibreria La Caníbal o Marlowe Records, entre d’altres.

A més, la fira anirà acompanyada de diferents activitats dirigides a tots els públics: al matí, el col·lectiu Pin Tam Pon realitzarà un taller d’estampació per a infants i, a la tarda, L’Automàtica dinamitzarà el taller d’impressió amb tipografies de plom “Entinta el mercat”. A la “plaça del Mercat”, un espai de lleure situat al cor de l’edifici, es podrà gaudir dels sons de diversos punxadiscos com ara Edu Movin’On, DJ Shak o Merli Marlowe i de l’espai poètico-performàtic “Tanda”.

A més, del 16 al 21 d’abril, els veïns i veïnes que comprin al mercat podran entrar en un sorteig de lots de publicacions cedides per les editorials.

Podeu obtenir més informació al següent link.