Esteu aquí

Gran Tiberi de Carnaval al Mercat de l'Abaceria

dijous, febrer 8, 2018 - 16:08

La presidenta de l'Associació de Comerciants del Mercat de l'Abaceria de Gràcia ha rebut el Pebrot d'Or 2018 per part de l'ambaixador de Carnaval. El Gran Tiberi s'ha celebrat enguany a aquest mercat enmig de rumba, saltimbanquis i música carnavalesca.

El Gran Tiberi ha congregat veïnat i autoritats, que, sota la batuta esbojarrada d’un ambaixador del Rei Carnestoltes, han ballat i cantat i han menjat productes de mercat típics d’aquestes dates: botifarra d’ou, truita de patates i llardons.

El regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, ha fet l’entrega del Pebrot d’Or 2018 a la presidenta de l’Associació de Comerciants del Mercat de l’Abaceria de Gràcia. Aquesta estatueta vol reconèixer les parades més ben guarnides de cada mercat. Es tracta de la figura d’un pebrot, que aquest any llueix la indumentària d’un pirata,  i que reconeix l’esforç i la participació dels paradistes en aquesta celebració popular. L’entrega del guardó al Mercat de l’Abaceria ha estat impregnada del caire festiu i divertit que caracteritza el Carnaval.

Saltimbanquis, músics de carnaval, los rumberos del grup Oshunm que han entonat la “Rumba de Mercats i Comerç” i, com no, la degustació popular de botifarra, truita i llardons. Això és només el tret de sortida dels dies de disbauxa del Carnaval.