Esteu aquí

Gràcia aposta per una Festa Major inclusiva

dimecres, agost 1, 2018 - 08:50

La Festa Major de Gràcia s'ha dissenyat amb criteris d'accessibilitat i com un esdeveniment inclusiu, tant pel que fa a les barreres arquitectòniques com de comunicació.

El Districte de Gràcia, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i la Fundació Festa Major han treballat per continuar avançant en fer una festa inclusiva.

Per segon any, les persones amb discapacitat visual podran visitar pel seu compte els carrers guarnits seguint una guia feta amb audiodescripció, gràcies a un nou contingut creat amb l’aplicatiu Wheris. També es podrà consultar d’aquesta manera la programació de les festes.  A banda, es continuaran organitzant visites guiades adaptades als carrers guarnits i espais de festa, així com al refugi de la Plaça del Diamant.

Es podrà comptar amb conta contes inclusius, tallers infantils, tallers ambientals, sensorials, activitats de sensibilització,.. Totes les accions es podran consultar en el programa general.

Aquesta col·laboració entre les entitats que hi treballen i el districte és fonamental per empoderar les persones amb diversitat funcional, enfortir la seva xarxa social i trencar estigmes o prejudicis.