Esteu aquí

Gràcia, compromesa en la lluita feminista

dijous, març 8, 2018 - 14:58

Desenes de persones s'han concentrat avui, Dia Internacional de les Dones, davant la seu del districte per donar suport a la vaga feminista.

L’acte de concentració a la pl. Vila ha estat convocat pel Consell de les Dones de Gràcia en suport a la vaga del 8M. La consellera de Feminismes del Districte de Gràcia, Àngels Tomàs i Gonzalo, ha destacat el compromís del districte en la lluita feminista, ha denunciat l’escletxa salarial que hi ha encara entre dones i homes i ha fet una crida a participar a la jornada reivindicativa del 8M.

Des de primera hora, el districte ha penjat una pancarta de suport a la vaga del 8M, tal i com es va acordar al Consell Plenari del dia 7 de març.

La concentració ha comptat amb la participació de desenes de persones i diferents co·lectius que portaven missatges de denúncia i de reivindicació. La manifestació  de Barcelona sortirà dels Jardinets de Gràcia a les 18.30 hores. El recorregut de la marxa serà pel passeig de Gràcia fins a arribar a la plaça de Catalunya, on es llegirà un manifest i s’acabarà amb l’actuació de diversos grups musicals i teatrals.