Esteu aquí

Gràcia es volca a fer més visible la lluita feminista

dijous, març 1, 2018 - 11:05

Durant tot el mes de març les entitats, associacions i casals de Gràcia organitzen una extensa llista d'activitats amb perspectiva de gènere amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Aquest mes, Barcelona es mobilitza per denunciar el sexisme i la desigualtat de drets i oportunitats entre homes i dones.

És per això que es convida a la ciutadania a participar a les activitats que s’han preparat des de les múltiples associacions, casals i entitats dels barris amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el dia 8 de març.

A Gràcia, l’acte central es farà a la seu del districte el dimarts, 13 de març a les 18.30 h. Es tracta d’un acte literari amb creadores de Gràcia on recitaran les seves obres literàries. Hi participaran Josefina Altés, Mercè Amat, Rosa Maria Arrazola, Clàudia Cabero, Melania Garbú, Montse Gort, Carme Ripoll, Alba Tor, i Teresa Vergès.

A banda, hi ha moltes altres activitats per a totes les edats organitzades per centres cívics, casals, biblioteques i altres equipaments i programades per a tot el mes de març. La programació inclou tallers, xerrades, música, exposicions, cinema, calçotada, actuacions, etc. Destaquen, per exemple, les 12enes Jornades Feministes del Coll amb el cicle aDona’t.

Convocada una vaga laboral feminista

Barcelona s’uneix a la vaga laboral feminista convocada per la Comissió 8M per al 8 de març. El mateix 8 de març el Consell de les Dones de Gràcia ha organitzat una concentració de suport a la pl. Vila.

Podeu consultar el programa de les activitats del Dia de les Dones en aquest enllaç.