Esteu aquí

Nou CAP Vila de Gràcia-Cibeles

dijous, març 16, 2017 - 15:11

El CAP, situat a Còrsega, 363, entra en funcionament el 27 de març i divendres 24 de 16 a 19 h tindrà lloc una Jornada de obertes, per a tothom que desitgi conèixer el centre, amb professionals explicant els serveis en visites guiades per grups.  L’obertura del CAP Vila de Gràcia-Cibeles, que integra els dispositius d’atenció primària i de salut mental d’adults, allibera espais al CAP Pare Claret, que aprofitarà per ampliar allà els serveis de pediatria i salut sexual i reproductiva.

En el  nou CAP, gestionat per l’Institut Català de la Salut (ICS), s’integren els dispositius d’atenció primària i de salut mental d’adults,  ja que una part dels usuaris del Centre de Salut Mental i Addiccions (CSMA) de Gràcia passaran a ser atesos a la 2a planta del carrer Còrsega,  363. Així s’apropa l’atenció a la salut mental també a la població d’aquestes àrees bàsiques de salut i es millora la coordinació.

Les persones de l’Àrea Bàsica de Salut B6, que fins ara eren ateses al CAP Pere Claret, ara disposaran d’aquest nou centre.  D’aquesta manera  la  ciutadania i els professionals d’aquests dos centres comptaran amb millors condicions i accessibilitat.

El Consorci Sanitari de Barcelona (CatSalut) i el Districte de Gràcia pretenen amb aquest nou equipament millorar i apropar la salut pública al veïnat.