Esteu aquí

Perllonguem el mural de la façana del Districte de Gràcia

dilluns, setembre 18, 2017 - 15:41

Gràcies a la bona rebuda del mural de la façana de la seu del Districte realitzat per commemorar el Bicentenari de la Festa Major de Gràcia i a l'allau de peticions rebudes per mantenir-lo, confirmem que la intervenció artística es mantindrà almenys fins al maig del 2018. 

Per la commemoració del Bicentenari de la Festa Major de Gràcia d’aquest agost, es va recuperar l’antiga tradició de l’Ajuntament de la Vila de guarnir la façana durant l’esdeveniment. El projecte guanyador va ser l’obra de l’estudi gràfic Reskate Arts & Crafts, format per María López i Javier de Riba, un homenatge al procés de guarnir els carrers i a la seva singularitat. Els referents del mural són els colors i els lliris de l’escut de Gràcia, el procés de guarnir els carrers i els valors que representen els guarniments, els esgrafiats d’alguns edificis del barri i les auques com a expressió artística.

Des que la intervenció artística va començar a prendre forma que ha tingut molt bona acollida pels veïns i veïnes, que han demanat que es quedés. És per aquest motiu que des del Districte de Gràcia s’ha pres la decisió de mantenir-lo fins al maig del 2018 i es prendran les mesures per tal que llueixi adequadament.