Esteu aquí

Programació a les places durant la Festa Major de Gràcia

dimecres, agost 1, 2018 - 08:45

Els espais festius es troben a quatre places de la Vila: pl. Dones del 36, pl. Revolució, pl. Sol i pl. Diamant.

Els espais festius co-organitzats pel Districte i altres agents socials del territori són ubicats a quatre places de la Vila.

  • Plaça de les Dones del 36: El Districte de Gràcia, l’Associació de Dones Minerva i el Consell de Dones del Districte hi organitza una programació amb activitats en clau de gènere, consolidant així la trajectòria mantinguda en els darrers Les activitats en aquest espai s’iniciaran amb la descoberta de la placa descriptiva, reproducció de l’originària, on s’explica l’origen de la plaça de les Dones del 36.
  • Plaça de la Revolució: Esdevé l’espai per a “La Revolució de la Ciència”. A la divulgació científica per a tots els públics es sumen activitats d’humor com a novetat i també es consoliden les activitats inclusives i de col·laboració amb els Ateneus de Fabricació. Es manté la col·laboració amb els equipaments de Gràcia i la cessió de llibres descatalogats per part de les biblioteques del Districte.
  • Plaça del Sol: A banda de la tradicional programació de Folk, enguany recull també més activitats matinals i per a públic infantil i familiar i les actuacions dels guanyadors dels DMJ (Gràcia Districte Musical Jove) i el Desconnecta, dels equipaments juvenils del Districte i de Lluïsos, que presenten el Catàleg de grups novells.
  • Plaça del Diamant: El Swing torna a ser el centre d’interès de la programació de la Plaça Diamant en la que totes les escoles de swing de Gràcia tenen cabuda per oferir tallers i classes obertes.

Pots consultar la programació de cada espai en els pdf adjunts.