Esteu aquí

Setmana d'urbanitzacions als carrers de Gràcia

dijous, març 8, 2018 - 09:00

Aquesta setmana continuen les obres de reurbanització a diversos carrers del districte de Gràcia, i es realitzen treballs de neteja de túnels a les Rondes, entre altres obres.

Urbanitzacions al districte de Gràcia

Continuen els treballs de reurbanització del carrer Camèlies, en el tram entre Escorial i la Ronda Guinardó. En el marc de l’obra, el cap de setmana del 10 i 11 de març es realitza la pavimentació de la calçada costat mar de Camèlies, entre Escorial i Secretari Coloma, una actuació prèvia a la segona fase de les obres, que es realitzaran entre el 12 de març i el 24 de juny. La tercera fase encara està pendent de programació.

També continuen els treballs d’urbanització del carrer Cardener, entre els carrers de la Granja i de l’Escorial, una actuació prevista de finalitzar el 19 de novembre i que suposa tall de carrer amb accés als pàrkings i veïns.

D’altra banda, aquesta setmana finalitzen els treballs de reurbanització del carrer Jaume Cascalls, un carrer en atzucac que només té accés des del carrer Pere Llobet. Divendres 9 de març finalitza la segona i última fase de les obres, consistent en el ressalt al carrer Pere Llobet per accedir a Jaume Cascalls, que continua tancat, i pavimentació final.

També finalitzen divendres 9 de març les obres de reurbanització del carrer Albacete, una actuació plantejada amb tall total de circulació, deixant accés als pàrkings.

Neteja dels túnels de les Rondes

Es realitzen els treballs de neteja dels capcers laterals i centrals dels túnels de la Ronda Litoral de Colom, Moll de la Fusta Pla de Palau, Vila Olímpica i Poblenou, i la neteja i restabliment dels elements afectats en l’interior del túnel de la Vila Olímpica, com a conseqüència de l’incendi del bus el passat 19 de gener.

En aquest sentit, les nits de diumenge a dijous del 4 al 22 de març es realitza la reparació del sostre del sentit Llobregat i pintat de capcers, mentre que la nit del 24 al 25 de març es realitza la pavimentació del túnel en sentit Llobregat a partir de les 23h amb tall total de circulació. També la nit del 24 al 25 de març es realitzaran els treballs de pintura dels dos sentits, i es tallarà també el sentit Besòs.

 

Tota la informació sobre aquestes i altres obres a la ciutat la trobareu al web del Servei d’Informació d’Obres.