Esteu aquí

Tret de sortida al Tradicionàrius

dijous, gener 11, 2018 - 13:17

El 12 de gener s'inaugura el XXXI Festival Folk Internacional amb un munt d'activitats.

La inauguració del Festival Tradicionàrius, que s’obre el dia 12 de gener i que s’allargarà fins el 23 de març, comptarà amb diverses activitats:

20.00 h. Inauguració exposició Peret Blanc de Beget. Considerat l’últim músic sense solfa del país, Pere Blanc (1917-1993) va formar part del grup de músics que van crear un repertori après dels seus pares i avis i que van adaptar per fer-lo soanr en places de pobles recòndits del Pirineu.

22.00 h. Seguici inaugural. Es farà una cercavila, on participarà el regidor del districte, Eloi Badia, juntament amb entitats del barri i els veïns i veïnes que vulguin afegir-s’hi. El recorregut es farà de la pl. de la Vila al Centre Artesà Tradicionàrius (Travessia de Sant Antoni, 6). Hi participen Kabum i Col·lectiu Gurigrall.

22.30 h. Concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Celebren els seus 25 anys de carrera musical amb aquest concert que inaugura el Tradicionàrius. El concert farà un viatge per tot el seu repertori i recordarà les cançons més emblemàtiques d’aquests anys.

Consulta aquí la programació del Tradicionàrius durant la resta de dies.