Esteu aquí

VI Torneig STIGA de Bàsquet Adaptat Sant Jordi

dilluns, abril 16, 2018 - 13:18

Lluïsos de Gràcia i l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà (acidH) organitzen el proper 22 d’abril de 2018 el VI Torneig STIGA de Bàsquet Adaptat Sant Jordi. El torneig es farà als Lluïsos de Gràcia i hi participaran quatre equips masculins i dos femenins de bàsquet adaptat de Catalunya.

Els quatre equips masculins que participaran són FEDAMAR Valldemia Premià, Encert Sant Martí, LEXIA i Lluïsos de Gràcia-acidH i els femenins Encert Panteres i Lluïsos de Gràcia-acidH Fem. El torneig començarà a les 08:45 h amb el sorteig de les semifinals i acabarà a les 14:00 h amb l’entrega de premis. Just abans de la final masculina, és quan els equips femenins jugaran la final femenina.

Els inicis del Torneig

A l’octubre de 2012, es va signar un acord de col·laboració entre les dues entitats amb l’objectiu de donar a conèixer la pràctica del bàsquet per part de les persones amb intel·ligència límit i establir llaços d’unió entre els jugadors de les dues entitats. Fruit d’aquest acord va néixer l’equip masculí de Bàsquet acidH-Lluïsos, format per jugadors amb intel·ligència límit, que participa en les competicions de Bàsquet Adaptat que organitza la Federació ACELL.

Al setembre de 2013, en la Presentació de la nova temporada 2013-14, es van formar dos equips de bàsquet femenins acidH-Lluïsos. A la temporada 2014-15 es completa aquest apadrinament amb els altres dos equips masculins de bàsquet d’acidH. I la temporada 2015-16 s’acabarà d’arrodonir aquest gran projecte de col·laboració mútua amb l’apadrinament de la secció de tennis taula d’acidH que també participa a la Competició ACELL.