Inscripcions obertes a la XIV Pedalada de BTT per Collserola

La inscripció es pot tramitar en línia, al web específica de la prova, i és que la Pedalada és una marxa solidària, popular i no competitiva, ja que en el moment del lliurament de dorsal cada participant haurà d’aportar com a mínim un aliment envasat de llarga caducitat en solidaritat amb el Banc d’Aliments.

El preu d’inscripció serà de 25 euros, per als que s’inscriguin via online abans del 3 de setembre (inclou un mallot especial dissenyat específicament per a aquesta prova), i de 20 euros, per als que ho facin el dia de la prova ciclista. D’altra banda, la participació està limitada a 200 ciclistes i l’edat mínima dels participants és 16 anys.

La sortida tindrà lloc a les 10.00 hores, del dia 4 d’octubre, des del Velòdrom d’Horta i es realitzarà un recorregut principalment pel parc natural de Collserola. Cal tenir en compte que el parc és un espai protegit, de manera que ha de prestar atenció a les senyalitzacions, respectar els altres usuaris, els cultius, les masies, la fauna i la flora i no llençar escombraries.

La XIV Pedalada en BTT per Collserola és una de les activitats principals dels actes patronals de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Més informació