Error message

Notice: Undefined index: imgsbodypost in bcn_news_page() (line 651 of /var/www/app/www/guardiaurbana/sites/all/modules/bcn_news/bcn_news.module).

Investigat el conductor d’un turisme per conduir sota els efectes de l’alcohol i lesionar greument una noia en un accident

  • La noia anava amb el seu pare en moto quan van xocar amb un turisme que la va arrossegar 500 metres
  • El conductor va donar una taxa d’alcoholèmia de 1’09 en aire respirat, fet que suposa delicte penal

El passat dilluns 6 de març a les 23:00 hores es va produir un accident de trànsit al carrer de Perpinyà, al barri del Besòs i el Maresme del districte de Sant Martí.

Un turisme va xocar amb una motocicleta on viatjaven dues persones. El conductor de la motocicleta va caure al lloc però la passatgera, la seva filla de setze anys, va quedar sota el vehicle.

El cotxe es va aturar 500 metres més enllà, ja en el terme municipal de Sant Adrià del Besòs,  i les persones que transitaven per la zona van auxiliar la noia, que havia patit greus ferides per l’arrossegament.

Els ciutadans van retenir el conductor i van avisar d’immediat als agents de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Sant Adrià del Besòs que van procedir a la identificació del conductor i, davant la seva resistència i desobediència, el van detenir.

La noia va ser traslladada d’immediat a l’hospital i es troba ingressada en estat greu per les ferides sofertes a l’accident

Agents de la Guàrdia Urbana de la unitat nocturna de Ciutat Vella i Sant Martí es van desplaçar al lloc i van realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor, que va donar en l’etilòmetre una taxa d’alcoholèmia de 1’09 en aire respirat, fet que constitueix delicte penal.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana també es va  desplaçar i ha elaborat l’atestat en què s’imputa al conductor del turisme per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol i per un delicte de lesions greus produïdes per imprudència greu