La Guàrdia Urbana deté dues persones per receptació, resistència i desobediència als agents de l’autoritat

Dilluns a la tarda agents de la Unitat Territorial de Ciutat Vella, que es trobaven patrullant pels carrers del barri del Raval, van observar un comportament estrany en un individu que havia estat detingut prèviament per delictes de receptació.

Els agents van decidir fer un seguiment de l’home i van observar com entrava en un local de concurrència pública del Raval per reunir-se amb una dona. L’individu, quan es va adonar de la presència dels agents va intentar fugir, però va poder ser aturat pels agents. En el moment de la detenció va posar una gran resistència i va lesionar a un dels agents que finalment no va causar baixa del servei. Un cop detingut es va poder comprovar que portava 3 telèfons mòbils i 2.305 euros en efectiu.

Per la seva banda, la dona portava dues bosses de grans dimensions amb 31 telèfons mòbils, una càmera fotogràfica digital i dues tabletes electròniques.

Els objectes recuperats tenen un valor aproximat de 14.000 euros. La Guàrdia Urbana va poder localitzar quatre propietaris d’algun dels objectes i se’ls va poder retornar. Una d’elles havia denunciat el robatori d’uns objectes per valor de més de 3.000 euros.

L’home ha estat detingut per receptació, resistència i desobediència i la dona per receptació.

Documents adjunts