La Guàrdia Urbana entra a un local de Nou Barris on hi havia una plantació de marihuana i intervé quasi 400 plantes

  • La investigació es va iniciar arran denúncies veïnals per forts sorolls d’extractor i olor intensa de marihuana
  • En l’entrada i perquisició s’ha intervingut 382 plantes de marihuana, 100 grams de cabdells, i 21 llampares i la mateixa quantitat de potenciòmetres
  • S’ha detingut una persona per un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric

Fa dos mesos, la Guàrdia Urbana va iniciar una investigació fruit de queixes del veïnat per sorolls molt forts d’extractors i d’olors intenses de marihuana, provinents d’un local ubicat al barri de Vilapiscina i la Torre Llobeta.

Al llarg de la investigació, agents de la Guàrdia Urbana del districte de Nou Barris, juntament amb la Unitat d’Investigació del cos policial barceloní van comprovar les molèsties i van identificar l’origen i causa de les molèsties: el local s’utilitzava com a plantació de marihuana.

El passat dijous 3 de març, els agents de la Unitat d’Investigació i els de Nou Barris van entrar al local sota ordre de registre i perquisició, autoritzada pel jutjat d’instrucció de Barcelona.

Fruit d’aquest l’operatiu es van intervenir:

  • 382 plantes de marihuana en estat de floració
  • 100 grams de cabdells de marihuana
  • 21 llampares de sodi
  •  21 potenciòmetres

La qualitat d’aquestes plantes, la seva mida i el seu estat de creixement (floració), fa que l’estimació de collita d’aquesta plantació sigui de 38,220 Kg. de marihuana.

El local tenia una estructura tècnica per tal de defraudar el potencial elèctric.  Donades les característiques del local s’estima que la defraudació econòmica  pugui suposar d’uns 750.000 euros l’any.

En aquesta operació s’ha detingut una persona per un presumpte delicte contra la salut publica i per defraudació de fluid elèctric.

NP20170308 Plantació Marihuana Nou Barris.pdf - Adobe Acrobat Pro

plantacio NB