Error message

Notice: Undefined index: imgsbodypost in bcn_news_page() (line 651 of /var/www/app/www/guardiaurbana/sites/all/modules/bcn_news/bcn_news.module).

Mor un motorista en un accident de trànsit al districte de les Corts

L’accident ha tingut lloc a les 01:30 de la matinada a la cruïlla de l’Avinguda Diagonal amb el carrer Numància. El conductor de la motocicleta ha mort i la seva acompanyant continua ingressada a l’hospital. La Guàrdia Urbana ha detingut el conductor de la furgoneta acusat d’homicidi per imprudència greu.

Un jove de 24 anys que conduïa una motocicleta ha mort aquesta matí a l’Hospital Clínic a conseqüència de les greus ferides que ha patit en un accident de trànsit, el qual ha tingut lloc a les 01:30 hores a la cruïlla de l’Avinguda Diagonal amb el carrer Numància, i on s’han vist implicats una motocicleta i una furgoneta.

Fins el lloc del fets s’han desplaçat diferents efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques, que han traslladat al motorista i a la seva acompanyant al centre hospitalari. La passatgera de la motocicleta continua ingressada a hores d’ara amb pronòstic greu.

La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

El conductor de la furgoneta, un home de 39 anys, ha estat detingut per homicidi per imprudència greu per no respectar el semàfor.

No respectar els semàfors va ser la quarta causa directa d’accidents de trànsit l’any passat, una infracció que la Guàrdia Urbana va sancionar en 21.674 ocasions.

En el que portem d’any, 4 motoristes han mort en accidents de trànsit, i 64 han resultat ferits greus.

L’Ajuntament de Barcelona lamenta la mort d’aquest ciutadà, trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

El Consistori demana màxima precaució en la conducció, que es respectin els límits de velocitat, i les senyals de trànsit, no realitzar girs indeguts, mantenir la distància de seguretat, i en definitiva no realitzar conductes que posen en perill la seguretat viària i que creen situacions de risc.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i que el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit sigui una realitat.