Esteu aquí

Horta-Guinardó celebra el Dia Internacional de les Dones

dimarts, març 6, 2018 - 08:30

Més que un dia, tot un mes per celebrar i reivindicar el paper i els drets de les dones en una societat igualitària

Com cada any, des que el 1977 les Nacions Unides van declarar el dia 8 de març com a Dia Internacional de les Dones, el districte d’Horta-Guinardó i tota la ciutat de Barcelona el tornen a celebrar com una diada reivindicativa dels drets de les dones i del feminisme. Una diada que s’estén més enllà del 8M i que proporcionarà a tots els barris diverses activitats reivindicatives durant el mes de març. Podeu consultar-les al document adjunt.

Els dos actes centrals del districte són els següents:

Acte-sopar del Consell de Dones d’Horta-Guinardó
Divendres 9 de març, a les 20.30 h. Sala de Platea del Teatre del Foment Hortenc (Alt de Mariner, 15).

Parlaments i lectura del Manifest del 8 de març del Consell de Dones d’Horta Guinardó a càrrec de la Vocalia de Dones de Sant Genís dels Agudells.
Presentació i dinamització artística: Companyia Transtorners (www.transtorners.es).
Amb actuacions d’artistes del Foment Hortenc: Cançons del Foment (Maria Millán, Clara Gatius i Joan Santamarta) i Bateria de Còmics (Helena Bayés, Núria Serra, Montse Cabanillas, Toni Garcia i Francesc Penalba).
Sopar i ball.
Organitza: Consell de les Dones d’Horta-Guinardó, amb la col·laboració del Foment Hortenc.

Desvestim el gènere
Diumenge 18 de març, a les 12 h. Plaça Meguidó (al davant del Centre Cívic Casa Groga).
Espai de reflexió i intercanvi sobre temàtiques de dones que fomenta la participació intergeneracional i alhora ofereix també un racó lúdic que permet la difusió de joves creadores en les arts escèniques i la música. Comptarà amb una gimcana per la igualtat i un espectacle per a públic familiar.
Organitza: Centre Cívic Carmel, Centre Cívic Casa Groga, Centre Cívic Guinardó, Centre Cívic Teixonera, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda

Més informació